2018-2019 Ali Zahmakıran

Değerli Anled Üyeleri

Yönetim Kurulumuz 2018 yılı Faaliyet Dönemi içerisinde sizden aldığı destek ve yönlendirme doğrultusunda dernek amacına uygun şekilde çalışmalarını sürdürmüş ve 2018-19 öğretim yılı için 54 yüksek öğretim ve 7 orta öğretim öğrencisi olmak üzere toplam 61 öğrenciye karşılıksız 115.052,40 TL burs vererek destekleme kararı alınmış olup, belirlenen öğrencilerimize ödemeleri yapılmaya başlanmıştır.

Çalışma Komitelerinin oluşturulması ile faaliyetine başlayan Yönetim Kurulumuz, Önceki dönem yönetim kurulunca belirlenmiş olan öğrencileri maddi olarak desteklemek üzere çalışmalarını sürdürmüştür; Faaliyetimizi ,  burs ödemelerini yapabilmek için  bir yandan bağış toplamak , diğer yandan maddi katkı sağlayacak etkinlikler düzenlemeye çalışarak hem amacımızı gerçekleştirmek , hem de üyelerimiz ve aileleri ile sosyal faaliyetlerde bulunarak dostluk ilişkilerimizi kuvvetlendirerek sürdürmeye çalıştık.

Dönemimizde aidat dışında üyelerimizden ve üye olmayan eğitim gönüllülerden 121.814 Tl ekstra katkı alınmıştır.

Dönemimiz itibariye derneğimize yeni üye olarak Sn. Berkant Çağman kazandırılmış, maalesef iki üyemiz Sn. Deniz Baykal ve Sn. Zeki Köklü derneğimizden istifa etmiştir.

Derneğimizi, kuruluş amacına uygun şekilde yönetmeye çalışarak faaliyet dönemimizi sonlandırırken çabalarımızı takdirlerinize arz ederiz.

Derneğimizin faaliyetlerine katkıda bulunan üyelerimize ve eşlerine ayrıca Eğitim gönüllüsü dostlarımıza teşekkür ederim.

Seçilecek olan yeni yönetim kuruluna başarılar diliyorum.

Saygılarımla

Ali Zahmakıran

Yön. Kur. Başk.