2019-2021 Okan Koloğlu

2019 ŞUBAT – 2021 HAZİRAN
FAALİYET RAPORU
Değerli Lara Eğitim Gönüllüleri Derneği Üyeleri
Yönetim Kurulumuz 2019 yılı Şubat ayında göreve getirilmiş ve faaliyetlerine başlamıştır.  Görevde bulunduğumuz 27- 28 aylık bu sürenin yaklaşık 16 aylık kısmı maalesef  Pandemi koşullarında geçmiştir. Üyelerimizle toplantı yapamadığımız,  çok sayıda üyemizin ciddi rahatsızlıklar yaşadığı, ciddi işgücü kayıplarının yaşandığı bu zor dönemde gerek üyelerimizin gerekse de sponsor ve katkı koyan dostlarımızın sağlıklı olarak bugüne varmaları ayrıca maddi, manevi desteklerinin kesintiye uğramaması hepimizi mutlu etmiştir.
Bu süre zarfında göreve gelirken taahhüt ettiğimiz ve tüm üyelerimizin katkıları ile   gerçekleşen çalışma ve faaliyetlerimizi belirtmek isterim.
- Dernek tüzüğümüz yenilenmiş ve seçim tarihi eğitim dönemine endeksli olarak haziran ayına alınmıştır.
- Yazılı  yada yazılı olmayan  tüm görev tanımları, kurallar ve yöntemler ( Üye Kabul, öğrenci seçim, sponsor seçimi, burs takip vb )yeniden ele alınmış ve sistematik hale getirilmiştir.
- Dönemimizde bir ilk olarak 2 adet çalıştay düzenlenmiş tüm üyelerimizin görüşü alınarak derneğimizin geleceği ve gelişimi için fikir alış verişinde bulunulmuştur.
- Eşlerimizin katkıları ile  Anled Kadın Platformu oluşturulmuştur.
- Antalya da düzenlenen geleneksel Runtalya maraton etkinliğine katılan üyelerimizle derneğimizin tanıtımı yapılmış ve gelir sağlanmıştır.
- Komiteler birleştirilerek 3 ana komite haline getirilmiş daha kolay ve hızlı çalışması sağlanmıştır.
- - Sosyal medya kaynaklarımız geliştirilmiş, derneğimizi tanıtmak için basın, internet  ortamı kullanılmış ve öğrencilerimizle buluşma gecemizin Hürriyet gazetesinde haber olması sağlanmıştır.
- Konuk konuşmacı olarak katıldığımız Yörsiad, Antgiad ve Ansiad gibi dernek toplantılarında derneğimiz tanıtılmış ve  yeni sponsorlar kazanılmıştır.
- Dönemimizde  derneğimiz  8 yeni üye kazanarak sayısını 36 üyeye çıkarmıştır.
- Dönemimizde maalesef bir üyemizi Sn. Eyüp Saydam’ı vefat dolayısı ile kaybetmiş bulunuyoruz.
- Bilgisayar kampanyası düzenleyerek ihtiyacı olan çok sayıda öğrencimize bilgisayar sağlanmıştır.
- Bursiyer öğrenci sayımız % 100 artarak 61 öğrenciden 121 öğrenciye ulaşmıştır.
Ana hatları ile yukarıda belirtmeye çalıştığım dönem faaliyetlerimizin gerçekleşmesinde bizden desteğini esirgemeyen, tüm üyelerimize, komitelerimize, eğitim gönüllüsü dostlarımıza ve sponsorlarımıza ve tabiki  yönetim kurulu üyelerimize tekrar şükran ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Bu vesile ile Gelecek dönem derneğimizi yönetecek olan başkan ve yönetim kurulu üyelerine güven ve desteklerimi belirterek başarılar diliyorum.
Yönetim Kurulum adına hepinize Sevgi ve Saygılarımı sunuyorum.
Okan KOLOĞLU

2019 – 2021

ANLED Dönem Başkanı